foredrag

Mening på dåse

 
 

OM FOREDRAGET:

Jeg forestiller mig en verden, hvor flertallet oplever formål og mening med deres arbejde.

I det moderne liv er arbejde ikke bare en måde at tjene penge på. Nye generationer ønsker arbejde, som skaber mening, personlig udvikling og en vej til at forfølge deres drømme.

Jeg vil ikke bare underholde dig, men også give dig noget at reflektere over og inspirere til handling i dit fremtidige arbejdsliv og i dine relationer til andre.

Udbytte:
Jeg kommer med værktøjer, idéer, inspiration og relevante cases - både fra videnskaben og mit professionelle virke - om hvorfor og hvordan dit arbejde bliver meningsfuldt.

Formål:
Formålet med foredraget er at give nye perspektiver og inspirere dig til at handle, så dit arbejde også bliver meningsfuldt.

Målgruppe:
Foredraget henvender sig til ledere, mellemledere, HR,  medarbejdere og studerende.

Varighed:
Foredraget varer 45 - 90 minutter.

Sprog:
Dansk eller engelsk.

 

Jesper Outzen er en skarp oplægsholder, som fanger publikum med gode fortællinger og skarpe betragtninger om arbejdslivet
— Jesper Lunau, Press Officer hos Sydtrafik

Andre siger:

Hvis du skulle være så heldig at få mulighed for at deltage i et foredrag med Jesper Outzen, vil jeg anbefale dig straks at booke billet.

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Jespers foredrag ”Mening på dåse” om jagten på meningen med det hele. Jespers kombination af teori og praktisk tilgang gør ham til en troværdig, autentisk og samtidig underholdende foredragsholder.

Med nærvær, humor, viden og meget på hjerte understregede Jesper på sin levende og personlige facon vigtigheden af at kende sit ’why, såvel i arbejdslivet som i livet generelt. Jeg fik i hvert fald stof til eftertanke og helt konkret også en ny vinkel på min måde at præsentere mig selv og min virksomhed.

Ann Dorthe Pedersen,indehaveraf MAX Positiv | Succes med samarbejde

 

Jeg var til Jesper Outzens oplæg om motivation og meningsfydlt arbejde i går på IBA. Og det var rent faktisk både motiverende og meningsfyldt. Samtidig satte det i dén grad gang i både tankerne og samtalerne i klassen bagefter: For hvor mange har egentlig lige sat sig ned og formuleret deres "hvorfor"; altså deres grund til at gøre det, de gør hver dag? 
Eneste minus var, at det kun varede 2 timer. Kunne snildt have brugt et par dage til virkelig at fordybe mig i det! :)

Elenah Levante, Studiemedarbejder hos Duehart Management

 

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et af Jespers foredrag om Meaningful Work. 

Jesper er en fremragende taler, som fanger publikum med hans sympatiske, passionerede og humoristiske tilgang til emnet og sine omgivelser generelt. Foredraget indeholder en fin vekslen mellem hans egne (underholdende) historier fra hans arbejdsliv og studier på området. Selvom dele af foredraget indeholder en akademisk tilgang, sikrer Jesper at emnet aldrig bliver tungt eller for uhåndgribeligt. 

Man forlader foredraget med veltrænede lattermuskler og hjerneceller - der skabes lyst og behov for (selv)refleksion! Jesper sørger for at du får nogle helt konkrete spørgsmål med, som du kan bruge i jagten på at gøre dit arbejde mere meningsfyldt, og skabe større trivsel i dit liv som helhed. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Jesper som foredragsholder - man bliver både klogere og gladere efter nogle timer i selskab med ham!

Janni Schmidt, Marketing Manager hos Nümph A/S

 

Jeg var en af de første, der havde fornøjelsen af at lytte til Jespers oplæg omkring meningsbegrebet, og det gjorde stort indtryk på mig. Hans tanker om at skabe mening i arbejdslivet er både aktuelt og inspirerende. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper både som oplægsholder og ikke mindst som meningsdanner.

Stine Breinholdt Jørgensen, E-commerce Manager hos Henning Ibsen A/S

 

Jesper Outzen er en skarp oplægsholder, som fanger publikum med gode fortællinger og skarpe betragtninger om arbejdslivet. Han er essensen af udtrykket: "Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med." Og Jespers hjerte for at hjælpe, guide og oplyse andre er så stort, at det smitter. Book ham. Det vil du ikke fortryde.

Jesper Lunau, Press Officer hos Sydtrafik

Mening hvad er det? 
Skulle man være i tvivl om ordets betydning for individet anno 2017, kan Jesper give et meget sjovt og inspirerende foredrag med overskriften "Mening på dåse".  
Jesper Outzen for vendt op og ned på det vi troede vi vidste om mening. Hans foredrag supplere fint vores personlig såvel faglige tilgang til hvad og hvorfor noget giver mening for nogen og ikke andre. 

Sara Bahr, indehaver og arbejdsmiljørådgiver hos better-work.dk
 

Tag dig tid til at høre Jespers foredrag omkring meningsfuldt arbejde. Det er anderledes, du bliver ikke skuffet, men nok nærmere inspireret✔️

Jens Peter Høllsberg Jensen, Afdelingsdirektør hos Sparekassen Kronjylland, Kolding
 

Studentercaféen SNIKS på SDU har haft fornøjelsen af Jespers foredrag "Make Work Meaningful". Oplægget har givet et godt indblik i hvilke tanker og værktøjer, man kan benytte sig af for at finde netop de områder, der kan bidrage til at give mening i sit arbejdsliv.
Jesper er en passioneret foredragsholder, der formår at fange ens opmærksomhed og skabe et åbent forum, hvor der ikke findes dumme spørgsmål eller tabuer.

Christina Rehmeier, Adjunkt hos IBC International Business College

 

I RelationsNetværket - et uafhængigt netværk af virksomheder der arbejder med HR, Ledelse, Trivsel, Social ansvar og Forretning har vi en netværksgruppe for store virksomheder. Gruppen havde til deres møde den 10. marts 2016 inviteret Jesper Outzen fra Makeworkmeaningful til at holde et foredrag om emnet "Gør arbejdslivet mere meningsfyldt". 
Det blev en meget positivt oplevelse. Jesper Outzen ved, hvad han taler om når det handler om MENING i arbejdet, og igennem 2 timer inspirerede han gruppens deltagere - HR-ledere fra forskellige virksomheder - og gav den ny viden og nye refleksioner. 
Fra RelationsNetværkets side kan vi kun anbefale, og opfordre til, at tage fat i Jesper Outzen. Han er dygtig til at italesætte den svære udfordring der handler om, hvordan vi hver især får mere mening i vores arbejdsliv og liv generelt.

Karsten B. Vester, Relationsskaber hos RelationsNetværket 

 

KS Region Syd havde fornøjelsen af Jesper Outzen's oplæg Det meningsfyldte Arbejde for medlemmer i KS 17. marts i Kolding. 

Jesper er en helt nede på jorden, meget umiddelbar og kontakt- / relations-skabende person, som formår at holde deltagerne fanget under hele oplægget. 

Undervejs krydrer Jesper oplægget med forskningsresultater fra sit eget studium og undersøgelser, der er gjort omkring meningsfuldt arbejde. Jespers egne tanker og teorier samt praktiske erfaringer omkring det meningsfulde arbejdsliv er spændende og giver stof til eftertanke og reflektioner om arbejds- og privatlivet, både stort og småt. 

Jesper er rigtig god til at få deltagerne til at reflektere og komme med indspark til hans indlæg, som giver meget stor værdi for deltagerne.

Jeg anbefaler hermed Jesper Outzen på det varmeste og ønsker hermed held og lykke med det nye samarbejde.

Ingelise Nygaard Jepsen, Assistant Supervisor, Personnel Coordinator at NorSea Group