samarbejdspartner

heartfit

 
 

OM heartfit:

Jeg hedder Dagmar Lybæk Sieg og er hjertefysioterapeut og har Heartfit, som er en lille klinik i Viborg, der har fokus på forebyggelse, genoptræning/rehabilitering af hjertekarsygdom.

Jeg startede i april 2016 Heartfit, bl.a. som en konsekvens af strukturelle ændringer for hjerterehabilitering i hele Region Midtjylland. Jeg skiftede fra den offentlige side til den private sektor og blev prioneer inden for mit felt, da heartfit er den første fysioterapeutiske klinik i Danmark med speciale i hjertekarsygdom.

I forbindelse med min afsluttede opgave på fys-studiet, som omhandlede test til hjertepatienter, haft dette område som mit "hjertebarn", som kun blev forstærket af at have været tilknyttet en forskningsenhed med hjerterehabilitering som omdrejningspunkt.

Med heartfit ønsker jeg, at tilbyde flere muligheder for mennesker med hjertesygdom, som stadig rummer en høj faglighed, men også mulighed for at tænke nyt og kreativt. Derfor tilbyder jeg bl.a. individuelle træningsforløb.

 

Læs mere om heartfit her:

https://heartfit.dk/

 

 

 

Jeg glæder mig utrolig meget til at følge Jesper udvikling og de mange videoer. Jeg faldt for den proaktive, nysgerrige og undersøgende tilgang som Jesper har til sin diagnose. Ser frem til at kigge på de fysiologiske parametre undervejs. Jeg er helt sikker på der kommer en masse spændende ud af 2018 og videre frem.
— Dagmar Lybæk Sieg, Ejer heartfit