undervisning (I samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding)

Edutainment

 
 

OM undervisningen:

Hjernen skal stimuleres, så den viden, du får, også kan bruges og omsættes, der hvor du kommer fra.

En af mine vigtigste opgaver som underviser er at sørge for, at du som studerende ikke forlader uddannelsen med et falsk selvbillede.

Der har altid været meget snak om hvad vi underviser i, på uddannelserne, og hvordan vi omsætter indholdet så det skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Jeg tilføjer en ekstra dimension og stiller spørgsmålet:

"Hvorfor er du her?"

For at finde svaret på spørgsmålet, kommer du som studerende til grave dybere henimod målet bag din rejse efter viden.

Jeg kalder min undervisningsform for Edutainment, uddannelse på en underholdende måde.

Jeg vil ikke bare underholde dig, men også give dig noget at reflektere over og inspirere til handling i dit fremtidige arbejdsliv og i dine relationer til andre.

Siden 2011 har jeg undervist hundredvis af studerende og jeg ELSKER det.

Målgruppe:
Alle.

Sprog:
Dansk og engelsk.

 

ARTIKLER  OM min undervisning:

Borgere får hurtig hjælp hjemme i deres egen stue

 

 

 

Tak for et super godt kursus i dag. Du er bestemt ikke en kedelig teacher / public speaker - du var sjov og levende og rigtig godt forberedt. Sådan et kursus er da en oplevelse værd!
— Mersiha Mersi Senicak, IT - Supporter & Webkonsulent, Data - Larsen & Co

Andre siger:

Jeg har haft den store glæde, at have Jesper som underviser inden for digital marketing. Jesper er inspirerende, og der er ingen tvivl om, at han elsker at undervise. Jeg kan uden tvivl anbefale Jesper til alle former for undervisning, udvikling, eller som fordragsholder inden for marketing og trends.

Søren Dagø, Commercial Sales Consultant
 

Jeg har haft Jesper som underviser og vejleder på Web Marketing Manager uddannelsen på IBA. Jesper har både været en kompetent underviser, en dygtig vejleder og en god sparringspartner under hele forløbet. Jeg kan kun anbefale Jesper, der både er fagligt dygtig, men især også god til at se potentialet og mulighederne hos de studerende. Disse kompetencer sat sammen gør Jesper til en ekstra god underviser, der bringer det bedste frem i sine studerende.

Lone Wolfsen, Marketing- og kommunikationskoordinator hos Tradium
 

Jeg giver de bedste anbefalinger til Jesper. 
Som underviser i faget Digital Markedsføring forstår han at rumme og forstå den enkeltes niveau, baggrund og personlighed i relation til formidling af faget og ikke mindst til hinanden. 
Hans kompetence indenfor faget sammenholdt med hans engagement og positive væsen har gjort det inspirerende at studere igen.

Michael Stig Nielsen, Studerende

 

Jeg har haft den fornøjelse at deltage i Digital markedsføring, 6 ugers kursus, med Jesper som underivser.
Det var fra første møde meget positivt, da Jesper udstråler et engagement og gejst som man kun kan blive smittet af. Han forstår at gøre undervisningen levende og interessant og man føler man får alt hvad han ved om emnet. Han formår at få kigget på emner fra mange vinkler.
Han formåede at give én en dejlig ro til den afsluttende eksamen, så jeg følte mig næsten rolig :-)
Så vil give Jesper de bedste anbefalinger for at være en super underviser og meget behagelig person at være i selskab med

Else Huge Jonasson

 

I mit arbejde med at blive skarp på mit why, har jeg fået assistance og sparring fra Jesper Outzon. I processen fungerede Jespers vedvarende og undersøgende spørgsmål, som en solid syretest på, hvorvidt jeg var på rette vej. Fokus og vedvarende refleksioner - alene og sammen med Jesper - betyder, at jeg idag har fundet ro og tillid til at mit why er rigtigt. Det er mit sande DNA. Den du møder professionelt og privat.

Inger Hjort, Indehaver af CONNECTE & hjortCOMonline

 

Vi var ovenud tilfredse med vores 1-dags workshop med Jesper, som underviser og facilitator indenfor emnet "Digital Marketingstrategi"... hvordan griber vi det an og hvilke overvejelser bør vi gøre os. Dagen forløb med inspiration, provokation og en masse smil blandt deltagerne, som repræsenterede hele marketingafdelingen samt andre afdelinger, som salg, indkøb, it, projekt, butikker og direktører. En super interessant dag, som giver os en masse at arbejde videre med. Nu skal vi igang på egen hånd, og vi glæder os:-)

Lotte Mi Thordsen, Projektmedarbejder hos Helsam A/S

 

Jesper Outzen har udvidet min horisont betydeligt indenfor brug af Sociale Medier. Især Twitter var meget fremmed for mig. Med Jespers brede viden og kompetente måde at formidle sin viden på, føler jeg mig klædt på til selv at navigere rundt på de sociale platforme. Det er virkelig en force - både i jobbet men også privat.

Katrine Worsøe, Communications Officer hos Designskolen Kolding

 

Jeg oplevede Jesper i forbindelse med kurset ”Succes med Sociale Medier”. Han formår at undervise på en underholdende og inspirerende måde omkring hvordan sociale medier anvendes som både virksomhed og privatperson. Jeg kan klart anbefale Jesper som underviser og inspirationskilde, hvis man som virksomhed eller privatperson har brug for nogle tips og viden om brugen af sociale medier.

Camilla Berth Mortensen, Administrativ projektassistent hos NEXT uddannelse København

 

Jesper was my teacher in "Succes med Sociale Medier". He was very good at teaching, I learned a lot. He was easy to understand and at the same time it was entertaining :-)

Mie Arida Christensen

 

In the 3rd semester we had a series of lecturers that discussed Social media, SEO, newsletters and etc. The first lecture was with Jesper and he just blew us away. It was great. All the way from the atmosphere to the way he was lecturing us, was just flawless. The next classes were scheduled with other lectures which I to be honest I stopped attending, because I found them more boring than fascinating and educational. At the end of the semester there was it again, a final lecture with Jesper. Needless, to say that I attended that lecture and I was not disappointed. It was fun as many of my classmates missed out. Due to the fact they did not know it will be him lecturing again. Several were disappointed that they missed it. He spoke about tools and he went more in detail on how can we use the different platforms available . Nowadays I thought of him again as my position as an SM manager for my internship,it got me thinking about what he taught us. I was having difficulties with my tasks and he gladly helped me by giving me some advise and directions. Thank you Jesper. I can personally guarantee to all the students out there, that they won’t be bored with his lectures.

Stefani Antonova, Studerende hos IBA

 

Jeg har haft fornøjelse af Jesper som underviser til Social Media Advisor på IBA. Jesper fremstår ikke bare som en kompetent underviser, men agerer også sparringspartner og er ikke bange for at komme med sin egen mening undervejs. Han mestrer det strategiske niveau og evner samtidig at dykke helt ned i nørdede detaljer i fx Instagram. Specielt hele hans tilgang omkring Den gyldne cirkel fra Simon Sinek fandt jeg enormt inspirerende. Kan varmt anbefales som underviser.

Jakob Paulsen, Digital Marketing Specialist hos GF Forsikring

 

Jeg traf Jesper da han skulle afholde et oplæg om professionel brug af sociale medier.
Jesper er en meget dygtig og passioneret oplægsholder, der formår at inddrage alle i det pågældende emne på tværs af niveauer. 
Jeg mener at flere nye, såvel som ældre virksomheder kan have godt af en eftermiddag i Jespers selskab.

Tenna Lyng Silkjaer, Digital concept developer & Text Pilot at SearchPilots

 

Jeg har deltaget på flere kurser, hvor Jesper har undervist - senest som Social Media Manager. Jesper er en af de mest passionerede mennesker jeg nogensinde har mødt. Han har en enormt interesse i sociale medier, udforsker nye muligheder og har en fantastisk måde at formidle nye trends og tendenser på. Jesper er utrolig god til at stille spørgsmål, så man som studerende får belyst en problemstilling fra alle sider. Samtidig er han god til at fremme nysgerrigheden hos andre mennesker, så man selv bliver smittet af lysten til at lære noget mere.

Jesper har fungeret både som underviser men også som sparrningspartner i forhold både til arbejdsmæssige og personlige udfordringer.

Der kun en ting at sige: Tag på et kursus, hvor Jesper er underviser!!!

Marianne Pihl Larsen, Marketing Assistant hos dukaPC A/S

 

Jeg havde den store fornøjelse at tage uddannelsen til Web Marketing Manager i Fredericia, under ledelse af Jesper Outzen.
Jesper er en meget underholdende og fængende person som forstår at fastholde og lære fra sig på sin helt egen unikke måde, så man nærmest bliver grebet af den indlevelse som Jesper har.
Jesper er yderst kompetent og besidder en meget bred og velfunderet viden indenfor mange områder og specielt indenfor de sociale medier, såsom Facebook, Twitter, Google+ og andre store aktører.
Jesper, kan med fordel ansættes som konsulent indenfor en bred vifte i forhold til at opnå en breddere og ikke mindst bedre profil ud af til.
Så jeg kan kun give Jesper de varmeste anbefalinger med på vejen, og er man så heldig at få Jesper som underviser vil man opleve en hjertevarm person som gør alt for at øse ud af sin nærmest uendelige viden.

Carsten A. Pedersen, Web Teacher hos NEXT Education Copenhagen

 

Jeg har haft den store fornøjelse at have Jesper som eksaminator i faget IT & Kommunikation. Jesper er særdeles dygtig, velforberedt og har en meget stor og bred viden om faget, ligesom han med sit meget umiddelbare og behagelige væsen formår at gøre en eksamenssituation til en rigtig god oplevelse. Jeg har desværre endnu ikke haft Jesper gennem et længere forløb, men kan kun sige at han blev rost i høje toner af de elever han har undervist. Jeg vil glæde mig til en anden god gang at deltage i Jespers undervisning. Min egen oplevelse af én relativ kort dags undervisning og eksaminationen er så positiv, at jeg med glæde gerne viderebringer budskabet her. Jesper, tusind TAK! 

Susan Eggertsen, Manager and Owner hos Fair Nature

 

Jeg brugte et halvt år af mit liv sammen med Jesper Outzen, og hvor var det berigende! Så jeg kan kun forestille mig, at hans foredrag kan gøre en stor forskel rundt på mange forskellige typer arbejdspladser i Danmark. Book ham til foredraget "Mening på dåse", der vil give dig nye perspektiver og inspirere dig til at handle, så dit arbejde også bliver meningsfuldt.

Jesper var min underviser på IBC - Innovationsfabrikken, hvor jeg tog faget "Sociale Medier". Det var første år, de havde det, tilbage i 2013.

Han er den mest inspirerende underviser, jeg nogensinde har haft. Tænk bare på, hvad jeg foretager mig i dag. Jeg rådgiver i sociale medier, holder selv oplæg ved kommuner og virksomheder. DET havde jeg helt sikkert ikke gjort, hvis det ikke var for mit semester på Innovationsfabrikken ved Jesper Outzen. Den undervisning satte spiren til det, jeg i dag foretager mig. Tak, til min guru, Jesper. ;-)

I dag arbejder han med at gøre vores arbejdsliv meningsfuldt. Finde mening i det, der kan synes som et trummerum. Dengang i forhold til sociale medier handlede det meget om at finde sin identitet på sociale medier - fortælle fra hjertet, også selvom man er en virksomhed. En positiv vinkel i de sociale medier, der nogengange kan synes som en omgang meningsløshed og braller. At finde meningen i at være på sociale medier. HVORFOR? Det budskab fortæller jeg i dag videre, når jeg er ude og rådgive. Og det stammer fra Jespers undervisning.

Jeg vil også lige indskyde at Jesper er utrolig sjov og empatisk, så man kommer helt sikkert ikke til at kede sig til hans foredrag.

Line Hvid, Medejer/Direktør hos Kreativ med ungerne

Har lige gennemført certificering i Digital Marketing (Lederne) med Jesper som den primære underviser. Jesper er en rigtig god underviser og formidler. 

Jesper har en stærk evne til at inddrage de studerende, gøre emnet nærværende og perspektivere det til den virkelige verden.

Jesper er uden tvivl i top to over de bedste undervisere, jeg har haft fornøjelsen af at møde. 

Torben Brandes, Studerende

 

Jeg har gennem seks uger haft Jesper Outzen som vejleder på min Digital Markedsføring-uddannelse. De første to dage også som underviser. Hans evner til formidling, at ryste et hold sammen, at skabe en personlig forbindelse til os alle hver især og at forlene markedsføring med dybe, menneskelige værdier er langt ud over det sædvanlige. Som afslutning på uddannelsen førte Jesper Outzen os alle op til en eksamen, hvor selve samtalen og den feedback, vi hver især modtog peger konstruktivt fremad. Som underviser, som vejleder og som menneske kan jeg kun give ham de fornemste anbefalinger. 

Bolette Jallov, Studerende
 

Tusind tak for rigtig god undervisning. Jeg har faktisk aldrig fået bedre eller mere inspirerende eller motiverende undervisning. Så sejt. Du undersælger dig selv. Verdensklasse undervisning, mega inspirerende, samtidig med, at du skabte rum for, at alle blev hørt og var relevante. Jeg tror faktisk, at du rykkede ved noget i os alle. 

Signe Sindberg Ussing Andersen, Studerende

 

Jeg har haft fornøjelsen af, at blive undervist af Jesper i 2017 i Digital Markedsføring, og var yderst tilfreds.
Han er en meget "levende" og medrivende underviser, som er enormt kompetent på sit felt.
Så de varmeste anbefalinger fra en tidligere kursist.

Katrine Dalbo

 

Mit førstehåndsindtryk af Jesper da han introducerede sig selv var;”Her er en mand der virkelig forstår sig på mennesker”.

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse af at have Jesper som lærer og mentor.

Da han startede introduktionen til Digital Markedsføring var jeg med det samme fascineret. I hans måde at præsentere på udviser han en særlig ro og humor, blandet med en stærk passion der spiller tydeligt igennem i alt hvad han gør.

Digital Strategi – emnet i sig selv er spændende nok og Jespers evne til at lære fra sig, hans forståelse af mennesker, gør det at lære til en fryd. Han manifesterer vindingen i at nå ind til kernen i dit WHY og det har personligt givet mig en langt bedre forståelse af mig selv og jeg ved nu præcis hvor min fremtid er, både personligt og forretningsmæssigt.. Mit estimat er, at det har sparet mig et par års arbejde. 

Jeg er Jesper dybt taknemmelig, både som menneske og som hans elev og vil anbefale han på det varmeste, både som public speaker og lærer.

Nita Johannesen, Studerende på Coach & Psykoterapeutskolen

 

Til alle, som vil inspirere andre og blive inspireret. Vi alle har et naturligt mønster, en måde at tænke, agere og kommunikere på, som giver andre evnen til at inspirere alle omkring sig. Jeg har haft muligheden med store glæde at møde Jesper i Varde under mødet "Top møde" den 18. marts. 2016. Ønsker man inspiration til at få klarhed om sit HVORFOR, er Jesper Outzen den rette person. 

Marco Eshtelaq, Department Manager hos Region Syddanmark

 

Fredag d. 21. august 2015 fik vi leveret en fantastisk inspirerende dag af Jesper Outzen. Temaet var online strategi. På en dag nåede vi igennem alle de ønskede teamer. 1.”Hvis man ikke forstår mennesker – forstår man ikke facebook”… Inspirationsindlæg/øjenåbner/provokation… Valg af medier, hvordan laver vi en strategi og hvilke valg skal der træffes....m.m.

Susanne Schou, Underdirektør hos Helsam A/S

 

I Vejen Kommune har vi længe tøvet med at tage beslutning om hvad vi skal gøre med sociale medier. Jesper har med stor succes hjulpet os videre i processen. Jesper gav os en kompetent rådgivning, stor inspiration i sit oplæg og har formået at få topledelsen til at beslutte, hvilken vej vi skal gå.

Anja Maarslet, Chefkonsulent Udvikling & Erhverv i Vejen Kommune

 

Jeg havde fornøjelsen af Jesper i forbindelse med kurset ”Succes med sociale medier”. Jesper var god til at sætte et overordnet perspektiv på brugen af sociale medier gennem et underliggende spørgsmål om ”hvorfor”, og samtidigt god til at komme i dybden med, hvordan den mere konkrete brug af sociale medier kan eksekveres. Samlet set formåede Jesper på en tydelig, humoristisk og ikke mindst inspirerende måde at give en meget lærerig indsigt i brugen af sociale medier både som virksomhed og som privatperson. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper, der både som underviser og som person er meget inspirerende.

Rene Olsen, Inspirator, kommunikatør og life coach

 

Gram Commercial A/S har anvendt Jesper som foredragsholder til vores årlig Salgs- og Marketingsmøde, hvor over 70 medarbejder var samlet fra hele verden. Gram Commercial stod foran en større social media satsning i virksomheden og Marketing afdelingen ville indføre en fælles forståelse og udgangspunkt i hele salgsstaben. 

Jesper var yderst dygtig til at finde de rigtige budskaber, hvor emnet Sociale Media blev præsenteret på en utraditionel og udfordrende måde for samlingen. Vi har kun modtaget meget positiv feedback om Jespers, både som foredragsholder men også som person. Vi vil ikke tøve med at bruge Jesper igen til andre foredrage i fremtiden.
 

Loïc Horsfall Folmer, Marketing Manager hos Gram Commercial A/S

 

I met Jesper Outzen in November 2014 through an “experiment” made by IBA. Jesper was one of the IBA lectors chosen to introduce social media among Management Marketing students. 

He taught first the Danish students and afterwards the International students. My Danish colleagues were very impressed by him and by his teaching skills.
This recommendation made me curios and willing to attend his classes.

It is said that first impression is nearly impossible to reverse or undo. When I attend for first time his class I was please to see so many students in the classroom, active and curios. He was relaxed, enthusiastic, confident, energetic, and passionate about teaching. His passion and desire to share with us what is meaningful work for him, was kind of a magnet on us. He made us feel that we are part of his meaning at work. 

He inspired me and challenged me to find my own meaning at work.

Cornelia Horvat, Studerende hos IBA

 

Jeg har som studerende på IBA Kolding, haft fornøjelsen af Jespers undervisning i Sociale Medier. Jesper bryder forventninger og klicheer om undervisning, han inspirerer og fastholder elever på det yderste af stolen. Han tager sig også tid til at hjælpe og vejlede i brugen af sociale medier og spørgsmål inden for hans kompetencefeldt, udenfor normal studietid. Han får min varmeste anbefaling som underviser.

Philip West-Hald, Ledelse, indkøb og logistisk hos NatureSource

 

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Jesper som underviser og holdleder på Web Marketing Manager. Jesper er et inspirerende og vidende mennesker og man får lyst til at dykke endnu dybere ned i emnet efter undervisningen.

Det er tydeligt at mærke, at Jesper er en passioneret og nysgerrig bruger af de sociale medier, og Jesper formidler sin viden på en spændende måde.

Tak Jesper for et lærerigt kursusforløb!

Ulla Damhøj, Marketing Co-ordinator hos Eegholm A/S

 

Jesper var min underviser på min uddannelse til Web Marketing Manager på IBC Kolding. Jesper formidler levende, hvad det vil betyde at agere i de nye medier, Jesper levendegør begrebet "transparens" og provokerer til tider. Det er dejligt befriende at være studerende hos Jesper, fordi der er højt til loftet og fagligheden er i orden!

Katrine Zehava Abrahamovitz, Advokater The Daring Way™ Danmark/Certified Daring Way™ Facilitator

 

Kan varmt anbefale kurset Online Kommunikation og får underviseren Jesper karakteren 12 for virkelig sjov og interessant undervisning. Super godt kursus i det hele!

Harpa Halldórsdóttir, Export Assistant hos Dagrofa Logistisk A/S

 

Jesper var min underviser i IT & Kommunikation på IBC Kolding.
Jesper er en super dygtig og kompetent underviser, der helt klart kan sit stof til fingerspidserne, samtidig er det tydeligt hans passion. Han er underholdende og med sin humoristiske sans formår han at få sine kursister guidet igennem på allerbedste vis. Jeg anbefaler varmt Jesper som underviser.

Maiica Erika Kostede, Matrikeltekniker hos Sejr Landinspektør

 

Jeg har haft Jesper som underviser på Web Marketing Manager uddannelsen hos IBC og har kun rosende ord og gode anbefalinger til ham som underviser, eksaminator og inspirator. Han er en af de undervisere, man håber på at få - han kombinerer dyb og bred viden om faget med aktuelle og praktiske eksempler både fra egen og andres erfaring. Jesper er levende og inspirerende, og jeg har glædet mig til at møde op til undervisningen - og jeg vender tilbage til et af hans andre kursusforløb om et par måneder!

Kamilla Regel Poulsen, Communications Intern hos FO-Arhus

 

Jeg har haft fornøjelsen af at have Jesper som underviser på Web Marketing Manager studiet på IBC. Jesper er en varm fyr, der formår at skabe god stemning til undervisning og på hans egen åbne og ærlige facon, at få alle studerende engageret i undervisningen. Dette ikke mindst på grund af hans evne til at inddrage praktiske eksempler fra den ’virkelige verden’, hvad enten det er eksempler han selv har medbragt eller eksempler fra de studerende. Netop evnen til at inddrage praktik, kombineret med relevant teori har været værdsat. Det har givet rigtige mange gode diskussioner både i klassen, men også samtaler som har fortsat efter undervisning. Dette har været udvidet mit netværk og skab nye spændende relationer, på tværs af brancher. En moderne underviser i begrebets mest positive forstand. Stor ’thumbs up’ herfra!

Morten Rosenberg, Online Site Manager hos Telia Danmark